Afscheid nemen Overledene

In een bijzondere omgeving afscheid nemen van overledene

Afscheid nemen van een overledene kan bij u thuis, in een uitvaartcentrum of kerk. Het kan ook op een andere locatie. Een plek met het huiselijke karakter van thuis maar op een neutrale locatie waar u dag en nacht gebruik van kunt maken, wanneer en met wie u maar wilt. Zo’n plek is De Kleine Poort.

afscheid nemen overledene

Afscheid

De Kleine Poort is een ruimte waar u afscheid kan nemen van een overledene. Deze afscheidsruimte in de vorm van een chalet kunt u huren in de periode tussen overlijden en uitvaart. De overledene wordt opgebaard en de nabestaanden en uitvaartleider krijgen een sleutel van de ruimte. Zo heeft u de volledige rust en vrijheid om afscheid te nemen en bij uw dierbare te zijn op de momenten dat u dat wenst. In de ruimte kunt u ook gesprekken voeren met de uitvaartleider, samen zijn met uw familie, muziek uitzoeken of een condoleance houden. In de ruimte is ook een keukentje aanwezig. Er staat een grote tafel met stoelen en een bank. U kunt maaltijden bestellen bij lokale ondernemers. Indien u wenst kan de beheerder als gastvrouw optreden.

Rustgevend

Naast de afscheidsruimte kunt u ook gebruik maken van de tuin. De tuin ligt gedeeltelijk aan het water en grenst aan een dierenweide. Door de landelijke en groene ligging aan de rand van Roelofsarendsveen heeft de plek een rustgevende en serene sfeer.

 

In alle rust en ruimte afscheid nemen van een overledene op een bijzondere plek, dat is De Kleine Poort.

   Contact Opnemen