Uitvaart Leiden

Een bijzonder afscheid bij een uitvaart nabij Leiden

Bij een uitvaart nabij Leiden en omstreken moeten steeds weer beslissingen worden genomen. Een van deze beslissingen is het opbaren van de overleden dierbare. Opbaren kan thuis gebeuren of in een uitvaartcentrum of kerk. Een andere mogelijkheid is De Kleine Poort.

uitvaart leiden

Afscheidsruimte

De Kleine Poort is een afscheidsruimte die u kunt huren voorafgaand aan de uitvaart nabij Leiden en omgeving. Families kunnen deze chalet huren om hun overleden dierbare op te baren en afscheid te nemen. Nabestaanden krijgen een sleutel en kunnen dag en nacht gebruik maken van de ruimte. Eigenlijk net zoals in een thuissituatie maar dan op neutraal terrein. De beheerder woont naast De Kleine Poort en kan desgewenst als gastvrouw optreden.

Omgeving

De Kleine Poort ligt aan de rand van Roelofarendsveen en is daardoor goed te gebruiken voor een uitvaart nabij Leiden en omgeving. Door de rustige, landelijke en groene ligging is het een bijzondere plek. Nabestaanden mogen gebruik maken van de tuin. Deze tuin ligt gedeeltelijk aan het water en grenst aan een dierenweide.

Bij De Kleine Poort kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare terwijl tegelijkertijd ook het nodige geregeld kan worden. In de chalet heeft u de mogelijkheid om de dagen tussen overlijden en uitvaart op eigen wijze in te vullen. Het schrijven van rouwkaarten, ontvangen van de uitvaartleider, uitzoeken van muziek, samen zijn en afscheid nemen. Het kan allemaal bij De Kleine Poort.

Wenst u meer informatie over De Kleine Poort dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

   Contact Opnemen