Opbaring Overledene

Opbaring van een overledene op een bijzondere plek

Wanneer een dierbare overlijdt moet u al snel een keuze maken over de opbaring van de overledene. Dit kan thuis of in een kerk of uitvaartcentrum. Thuis is niet altijd een mogelijkheid en bij een kerk of uitvaartcentrum bent u aan bezoektijden gebonden. Om uw overleden dierbare in huiselijke sfeer maar op een neutrale locatie op te baren kunt u gebruik maken van De Kleine Poort.

opbaring overledene

Afscheid

Een afscheidsruimte in de vorm van een chalet, dat is De Kleine Poort. Een plek waar u in alle rust afscheid kan nemen van uw overleden dierbare. Een plek waar u samen kunt zijn en de noodzakelijke dingen kunt regelen. U kunt gesprekken voeren met de uitvaartleider, muziek en teksten uitzoeken en een condoleance. Het belangrijkste is dat u de dagen tussen overlijden en uitvaart in kunt vullen zoals u dat wenst. Dagen waarin het besef zal doordringen dat het definitieve afscheid nadert.

Opbaring overledene

Opbaring van uw overleden dierbare gebeurt in de chalet. In de chalet zijn daarnaast nog een tafel, stoelen, bank en keukentje aanwezig. Met een kleine groep kunt u een hele dag doorbrengen in de afscheidsruimte. Daarnaast kunt u gebruik maken van de tuin. De tuin grenst gedeeltelijke aan het water en aan een dierenweide. Door de landelijke en groene ligging aan de rand van Roelofsarendsveen heeft De Kleine Poort een rustgevend karakter.
De beheerder woont naast De Kleine Poort en kan desgewenst optreden als gastvrouw. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

   Contact Opnemen