Uitvaart Zorgcentrum Leiden

Afscheid voorafgaand aan uitvaart in zorgcentrum nabij Leiden

Regelt u een uitvaart in het zorgcentrum nabij Leiden maar wilt u uw overleden dierbare liever op een mooie rustige plek opbaren waar u alle rust en tijd hebt om afscheid te nemen? Denkt u dan eens aan De Kleine Poort.

uitvaart zorgcentrum leiden

Afscheid in een chalet

De Kleine Poort is een afscheidsruimte in de vorm van een chalet. U kunt De Kleine Poort huren in de periode tussen overlijden en de uitvaart in het zorgcentrum in Leiden. U kunt in deze ruimte uw overleden dierbare opbaren en in alle rust afscheid nemen. Nabestaanden en uitvaartleider krijgen een sleutel van de chalet en kunnen dag en nacht gebruik maken van de ruimte.

Faciliteiten

De chalet beschik over een eigen keukentje en door alle faciliteiten kan een kleine groep een hele dag doorbrengen in de ruimte en samen te eten. Daarnaast kunt u gebruik maken van de mooie tuin. Aan de tuin vindt u water en een dierenweide. Door de landelijke en rustige omgeving hangt er een serene sfeer in en rond de chalet. Rust, ruimte en vrijheid om te komen en te gaan om zo de dagen tussen overlijden en uitvaart in het zorgcentrum nabij Leiden in te vullen.

Afscheid nemen

U kunt in alle rust en vrijheid afscheid nemen van uw dierbare terwijl u tegelijkertijd ook alle nodige dingen kunt regelen. Bijvoorbeeld door gesprekken te voeren met de uitvaartleider, kaarten te schrijven en muziek uit te zoeken. De dagen tussen overlijden en uitvaart zijn belangrijke dagen. Dagen om te laten doordringen dat het definitieve afscheid nadert.

 

   Contact Opnemen