Uitvaartverzorging Leiden

Uitvaartverzorging nabij Leiden: een bijzondere plek om afscheid te nemen

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis en uitvaartverzorging nabij Leiden is een van de eerste dingen die u moet regelen. De tijd tussen overlijden en uitvaart is een belangrijke periode, een periode waarin u wordt geleefd maar tegelijkertijd ook stil moet staan om te laten doordringen dat het definitieve afscheid nadert.

Rustgevende plek

Een mooie rustgevende plek om uw overleden dierbare op te baren en waar u in alle rust afscheid kunt nemen. Dat is De Kleine Poort. Deze afscheidsruimte in de vorm van een chalet kunt u huren in de periode tussen overlijden en uitvaart. De uitvaartverzorging nabij Leiden staat hier los van. In De Kleine Poort kunt u in alle rust afscheid nemen en tegelijkertijd de nodige dingen regelen zoals het schrijven van kaarten, het uitzoeken van muziek en het houden van een condoleance. De beheerder woont naast de chalet en kan indien gewenst als gastvrouw optreden.

uitvaartverzorging leiden

Landelijke ligging

Als nabestaanden krijgt u een sleutel van de chalet en kunt u op elk moment komen en gaan. Zo heeft u de rust, ruimte en vrijheid om de dagen tussen overlijden en uitvaart in te vullen op een manier zoals u dat prettig vindt. U kunt ook gebruik maken van de tuin. Door de rustige en landelijke ligging aan het water heeft de locatie een rustgevende sfeer.

Bent u bezig met uitvaartverzorging nabij Leiden en wilt u een bijzondere plek om in alle rust en vrijheid afscheid te kunnen nemen van uw dierbaren? Neem dan contact op met De Kleine Poort.
   Contact Opnemen